zuid-afrika

Beoordelingen

Auto huren in Zuid-Afrika

 

Ga je binnenkort naar het buitenland op vakantie en wil je daar graag een auto huren? Zorg er dan nu voor dat je bij een betrouwbare aanbieder je auto gaat huren. Als je naar Zuid-Afrika op vakantie gaat, dan is het alleen maar fijn als je daar zorgeloos kunt rijden. Dit kan alleen wanneer je een betrouwbare auto hebt. Deze kan nu gehuurd worden bij Autohurenbuitenland. Bij Autohurenbuitenland wordt samengewerkt met achthonderd bedrijven in meer dan 160 landen. Hierdoor kun je altijd de juiste auto vinden op de juiste plaats, ook in Zuid-Afrika. Als je hier volgende week naar toe gaat en je wil vanaf de luchthaven een auto klaar hebben staan om bijvoorbeeld naar je hotel te rijden, dan kan dat geregeld worden.

 

Een auto huren, de mogelijkheden

 

Het voordeel van Autohurenbuitenland is dat je online een auto kunt huren! Als je nu al weet wanneer je op vakantie gaat naar Zuid-Afrika, dan kun je je huurperiode alvast online vastleggen. Je kunt het altijd nog snel wijzigen of annuleren. Om een auto te kunnen huren, heb je een debit- of een creditcard nodig. Als je je auto op gaat halen heb je namelijk een voucher nodig, zodat je aan kunt tonen dat je de auto hebt betaald. Daarnaast heb je ook een creditcard nodig die op naam staat van de hoofdbestuurder. Iedere bestuurder moet ook zijn of haar volledige en geldige rijbewijs meenemen en minimaal twaalf maanden in het bezit zijn van een rijbewijs (dit kan ook 24 maanden zijn). Soms worden er ook andere gegevens gevraagd, dus zorg dat je alles bij de hand hebt bij het huren van een auto in het buitenland.

 

Waarom huren bij Autohurenbuitenland?

 

Autohurenbuitenland werkt samen met ‘s werelds grootste online autoverhuurservice en daar kun jij nu ook gebruik van maken als je een auto gaat huren als je op vakantie gaat naar Zuid-Afrika. Er wordt namelijk samen gewerkt met toonaangevende verhuurders en daardoor worden je geweldige prijzen aangeboden op alle soorten auto’s, inclusief luxe auto’s, personenbusjes en automaten. Je kunt ook als je vragen hebt altijd contact opnemen met de klantenservice. De klantenservice is een meertalig callcenter en zij is zeven dagen per week geopend. Je krijgt hierbij de beste huurprijzen aangeboden, wanneer je maar wilt – waar je ook naar toe gaat. Redenen genoeg dus om zelf te ontdekken hoe fijn het is om op vakantie zelf rond te kunnen rijden. Het is namelijk erg fijn wanneer je zelf een land kunt verkennen. Doordat je de beschikking hebt over een eigen auto, wordt deze kans je nu aangeboden en kun je genieten van een heerlijke vakantie.

 

Meer informatie over auto huren

 

Wil je graag een auto huren voor je vakantie in Zuid-Afrika of wil je meer informatie over de beschikbare data’s? Dan kun je daarvoor nu een kijkje nemen op deze webpagina aan de linkerkant. Alle vragen kunnen direct gesteld worden en zo kun je zorgeloos een auto huren als je naar het buitenland gaat. Ervaar zelf de voordelen van een auto huren in het buitenland. Dat wordt een heerlijke reis!

zuid-afrika

Zuid-Afrika

 

Sinds de apartheid voorbij is, is het toerisme één van de snelst groeiende sectoren in Zuid-Afrika geworden. Het land heeft dan ook alles wat een reiziger zich maar kan wensen. Nationale parken waar een safari als ultieme Afrikaanse ervaring mogelijk is, wereldsteden als Kaapstad en een prachtige natuur die varieert van de Drakensbergen tot de stranden aan de Atlantische oceaan. Meer nog is Zuid-Afrika de perfecte bestemming voor avonturiers. Van rotsklimmen tot surfen en abseilen vanaf Kaapstad’s Tafelberg. Als adrenalinesporten jouw ding zijn dan kan je een meerdaagse tocht wandelen, een wandelsafari maken tussen de wilde dieren of duiken met echte mensenhaaien.

 

Kaapstad is wellicht de grootste toeristische trekpleister van het land,  samen met het Krugerpark. Vanuit Kaapstad kan je een uitstap maken naar het Robbeiland, waar Nelson Mandela jarenlang zat gevangen. In het noorden van het land vind je op 50 kilometer van Johannesburg, de wieg van de mensheid. Hier werden de oudste menselijke fossielen ooit ontdekt. Durban is dan weer de kuststad waar iedere surfer of zonneklopper naar toe wil. Met prachtige stranden, een haaivrije oceaan en een levendige stad om ’s avonds in te vertoeven kan je niets meer wensen. Zuid-Afrika is een pionier op het vlak van toerisme in Afrika. Ondanks zijn recente gevoelige verleden. Ook op culinair vlak heeft het zich onderscheiden van de rest en ondertussen is het één van de grootste wijnexporteurs ter wereld geworden.

zuid-afrika

De Big Five spotten

 

Wie aan Afrika denkt, denkt aan een safari. En er is geen betere plaats voor de ultieme Afrikaanse ervaring dan in Zuid-Afrika. De Big Five spotten is een droom voor heel wat reizigers en de beste kans heb je in het Kruger NP in het noorden van het land. Het park heeft zowel de leeuw, de luipaard, de neushoorn, de olifant als de buffel rondlopen. Je kunt zo het park binnen rijden met een huurwagen en hierdoor is het één van de meest toegankelijke nationale parken van Afrika. Zeker wie zelfstandig reist, kan het best een wagen huren. Het wegennetwerk in Zuid-Afrika is immers erg goed en wie meer off road wil gaan doet er beter aan een 4×4 te huren.

 

Veel reizigers beperken zich tot het schiereiland van Kaapstad maar missen zo heel wat van de Zuid-Afrikaanse cultuur. De Garden Route is wellicht de bekendste autoroute en verkent de zuidelijke kust van het land vanaf Kaapstad tot Port Elizabeth. Stranden, lagunes en de mogelijkheid om walvissen te spotten staan hier centraal. Route 62 staat dan weer bekend als de langste wijnroute ter wereld. Het kent vrijwel hetzelfde begin-en eindpunt als de Garden route maar neemt een alternatieve route langs verschillende wijndorpen en wijngaarden. De Panoramaroute biedt dan weer een zicht op de mooiste natuurplekjes van Zuid-Afrika. Via deze autoroute ontdek je de bergen, jungle en watervallen. Je kan de volledige route gemakkelijk in een dag afrijden maar je zal er wellicht langer over doen door de vele fotogenieke stopplaatsen die je onderweg tegenkomt.