turkije

Beoordelingen

Auto huren in Turkije

 

Ga je binnenkort naar het buitenland op vakantie en wil je daar graag een auto huren? Zorg er dan nu voor dat je bij een betrouwbare aanbieder je auto gaat huren. Als je naar Turkije op vakantie gaat, dan is het alleen maar fijn als je daar zorgeloos kunt rijden. Dit kan alleen wanneer je een betrouwbare auto hebt. Deze kan nu gehuurd worden bij Autohurenbuitenland. Bij Autohurenbuitenland wordt samengewerkt met achthonderd bedrijven in meer dan 160 landen. Hierdoor kun je altijd de juiste auto vinden op de juiste plaats, ook in Turkije. Als je hier volgende week naar toe gaat en je wil vanaf de luchthaven een auto klaar hebben staan om bijvoorbeeld naar je hotel te rijden, dan kan dat geregeld worden.

 

Een auto huren, de mogelijkheden

 

Het voordeel van Autohurenbuitenland is dat je online een auto kunt huren! Als je nu al weet wanneer je op vakantie gaat naar Turkije, dan kun je je huurperiode alvast online vastleggen. Je kunt het altijd nog snel wijzigen of annuleren. Om een auto te kunnen huren, heb je een debit- of een creditcard nodig. Als je je auto op gaat halen heb je namelijk een voucher nodig, zodat je aan kunt tonen dat je de auto hebt betaald. Daarnaast heb je ook een creditcard nodig die op naam staat van de hoofdbestuurder. Iedere bestuurder moet ook zijn of haar volledige en geldige rijbewijs meenemen en minimaal twaalf maanden in het bezit zijn van een rijbewijs (dit kan ook 24 maanden zijn). Soms worden er ook andere gegevens gevraagd, dus zorg dat je alles bij de hand hebt bij het huren van een auto in het buitenland.

 

Waarom huren bij Autohurenbuitenland?

 

Autohurenbuitenland werkt samen met ‘s werelds grootste online autoverhuurservice en daar kun jij nu ook gebruik van maken als je een auto gaat huren als je op vakantie gaat naar Turkije. Er wordt namelijk samen gewerkt met toonaangevende verhuurders en daardoor worden je geweldige prijzen aangeboden op alle soorten auto’s, inclusief luxe auto’s, personenbusjes en automaten. Je kunt ook als je vragen hebt altijd contact opnemen met de klantenservice. De klantenservice is een meertalig callcenter en zij is zeven dagen per week geopend. Je krijgt hierbij de beste huurprijzen aangeboden, wanneer je maar wilt – waar je ook naar toe gaat. Redenen genoeg dus om zelf te ontdekken hoe fijn het is om op vakantie zelf rond te kunnen rijden. Het is namelijk erg fijn wanneer je zelf een land kunt verkennen. Doordat je de beschikking hebt over een eigen auto, wordt deze kans je nu aangeboden en kun je genieten van een heerlijke vakantie.

 

Meer informatie over auto huren

 

Wil je graag een auto huren voor je vakantie in Turkije of wil je meer informatie over de beschikbare data’s? Dan kun je daarvoor nu een kijkje nemen op deze webpagina aan de linkerkant. Alle vragen kunnen direct gesteld worden en zo kun je zorgeloos een auto huren als je naar het buitenland gaat. Ervaar zelf de voordelen van een auto huren in het buitenland. Dat wordt een heerlijke reis!

turkije

Turkije

 

Krijg een leuk kleurtje in de zon, verken de oude ruines of verdwaal in een van de vele bazaars van het land. Turkije is een vakantiebestemming die wat in petto heeft voor ieder type reiziger. Het is een betoverende mix van een herkenbare en exotische cultuur. Turkije hoort dan ook zowel tot Europa als Azië en heeft dus invloeden van beide continenten. Moskeen staan hier tussen kerken, Romeinse theaters naast bouwwerken van de Hettieten. Deze invloeden zijn ook terug te vinden op culinair vlak. Wanneer je reist doorheen Turkije, proef dan zeker ook de verschillende specialiteiten. Kruidige kebabs of met rijkelijk met olijfolie overgoten gerechten zijn hier zeker niet te missen. De Turken zijn een aangenaam en vriendelijk volk.

 

Bij de grote resorts en toeristische attracties proberen ze je misschien het een en ander te verkopen maar elders is hun gastvrijheid welgemeend. Een groot deel van de aantrekkingskracht van het land ligt bij de vele historische sites. Een erfenis van de opeenvolgende volkeren die het gebied overheersten. Van grote historische steden tot bergdorpjes of afgelegen kerken. Denk maar aan de havenstad Efeze of de Aya Sophia in Istanbul. Naast de vele monumenten heeft Turkije ook enkele van de prachtigste landschappen. Vooral in Anatolie zal je fototoestel je handpalm niet meer verlaten. De mediterrane kust, Cappadocië met zijn rotsformaties die van een andere planeet lijken of het Pontisch gebergte in het noorden van het land. Turkije is een vakantiebestemming voor iedereen die houdt van de combinatie zon, cultuur en natuur.

turkije

Verken het Turkse binnenland met de auto

 

Turkije wordt wel eens gezien als de overgang van Europa naar Azië, en hoewel het met de stad Istanbul letterlijk met een brug de overgang maakt, heeft het land veel meer te bieden. Heel wat reizigers beperken zich tot de vele toeristische resorts langs de kust of de stadsgrenzen van Istanbul, maar niet verder het land ontdekken zou zonde zijn. Spendeer dus zeker wat meer tijd in het land en huur een wagen in Turkije om het prachtige Turkse binnenland door te reizen. Een eigen wagen huren is een betere optie dan gebruik te maken van het verouderde treinnetwerk in het land. Een wagen geeft je het voordeel de minder toeristische plaatsen te gaan opzoeken.

 

De Lycian Way is een van de meest gekende voettochten van Europa. De vijfhonderd kilometer wordt door heel wat wandelaars afgelegd maar ook wie met de wagen reist kan deze omgeving in een vier tot vijftal dagen verkennen. Met de hemelsblauwe wateren en de altijd groene bossen zorgen dat dit een van de mooiste regio’s is van het land. Maar je kan ook zelf je route samenstellen uiteraard. Rijd je liever vanuit Antalya langs de prachtige kust of is het bergachtige binnenland van Anatolie meer je ding? Wie wat meer tijd heeft kan een stuk van de historische Silk Road afleggen met zijn wagen. Dit is de vroegere handelsroute tussen China en het westen die door Turkije loopt. Een aanrader!

Steden Turkije