thailand

Beoordelingen

Auto huren in Thailand

 

Ga je binnenkort naar het buitenland op vakantie en wil je daar graag een auto huren? Zorg er dan nu voor dat je bij een betrouwbare aanbieder je auto gaat huren. Als je naar Thailand op vakantie gaat, dan is het alleen maar fijn als je daar zorgeloos kunt rijden. Dit kan alleen wanneer je een betrouwbare auto hebt. Deze kan nu gehuurd worden bij Autohurenbuitenland. Bij Autohurenbuitenland wordt samengewerkt met achthonderd bedrijven in meer dan 160 landen. Hierdoor kun je altijd de juiste auto vinden op de juiste plaats, ook in Thailand. Als je hier volgende week naar toe gaat en je wil vanaf de luchthaven een auto klaar hebben staan om bijvoorbeeld naar je hotel te rijden, dan kan dat geregeld worden.

 

Een auto huren, de mogelijkheden

 

Het voordeel van Autohurenbuitenland is dat je online een auto kunt huren! Als je nu al weet wanneer je op vakantie gaat naar Thailand, dan kun je je huurperiode alvast online vastleggen. Je kunt het altijd nog snel wijzigen of annuleren. Om een auto te kunnen huren, heb je een debit- of een creditcard nodig. Als je je auto op gaat halen heb je namelijk een voucher nodig, zodat je aan kunt tonen dat je de auto hebt betaald. Daarnaast heb je ook een creditcard nodig die op naam staat van de hoofdbestuurder. Iedere bestuurder moet ook zijn of haar volledige en geldige rijbewijs meenemen en minimaal twaalf maanden in het bezit zijn van een rijbewijs (dit kan ook 24 maanden zijn). Soms worden er ook andere gegevens gevraagd, dus zorg dat je alles bij de hand hebt bij het huren van een auto in het buitenland.

 

Waarom huren bij Autohurenbuitenland?

 

Autohurenbuitenland werkt samen met ‘s werelds grootste online autoverhuurservice en daar kun jij nu ook gebruik van maken als je een auto gaat huren als je op vakantie gaat naar Thailand. Er wordt namelijk samen gewerkt met toonaangevende verhuurders en daardoor worden je geweldige prijzen aangeboden op alle soorten auto’s, inclusief luxe auto’s, personenbusjes en automaten. Je kunt ook als je vragen hebt altijd contact opnemen met de klantenservice. De klantenservice is een meertalig callcenter en zij is zeven dagen per week geopend. Je krijgt hierbij de beste huurprijzen aangeboden, wanneer je maar wilt – waar je ook naar toe gaat. Redenen genoeg dus om zelf te ontdekken hoe fijn het is om op vakantie zelf rond te kunnen rijden. Het is namelijk erg fijn wanneer je zelf een land kunt verkennen. Doordat je de beschikking hebt over een eigen auto, wordt deze kans je nu aangeboden en kun je genieten van een heerlijke vakantie.

 

Meer informatie over auto huren

 

Wil je graag een auto huren voor je vakantie in Thailand of wil je meer informatie over de beschikbare data’s? Dan kun je daarvoor nu een kijkje nemen op deze webpagina aan de linkerkant. Alle vragen kunnen direct gesteld worden en zo kun je zorgeloos een auto huren als je naar het buitenland gaat. Ervaar zelf de voordelen van een auto huren in het buitenland. Dat wordt een heerlijke reis!

thailand

Thailand

 

Het is moeilijk om de diversiteit van Thailand in woorden uit te drukken. Denk maar aan de hoofdstad Bangkok, een metropool met gouden tempels en paleizen. De twee kuststroken, aan de Andamanse zee en de Golf van Thailand, met hun witte stranden die zo op ieder postkaartje kunnen prijken. Of het bergachtige binnenland waar de jungle het terrein is van verschillende stammen die nog steeds op eeuwenoude wijze hun leven leiden. En overal waar je reist in Thailand, daar heb je het lekkere eten. Verse visgerechten, curry en noedelgerechten die zo heerlijk zijn dat je lokale Thaise restaurant in het niets verbleekt. En om het vakantiegevoel helemaal compleet te maken heb je nog de lokale bevolking.

 

De bevolking die ongetwijfeld een diepe indruk op je zal nalaten en die bevestigt dat Thailand niet voor niets het land van de glimlach wordt genoemd. Thailand is dan ook de voornaamste Aziatische bestemming voor reizigers en ondanks de grote toestroom van toeristen ieder jaar, slaagt het land er wonderwel in om hun eigen cultuur te behouden. Toegegeven, op de toeristische plaatsen is de cultuur al wat meer op de achtergrond gekomen, maar het echte Thailand vind je nog steeds op het platteland en in de kleine dorpjes. Veertig procent van de bevolking leeft dan ook van het land, meerbepaald van de rijst die de basis vormt van de Thaise keuken.  Thailand trekt heel wat verschillende type reizigers aan. Sommigen komen voor het nachtleven in Bangkok, anderen voor de parelwitte stranden of rijke cultuur.

thailand

Het land van de eeuwige glimlach

 

Hoe je het ook draait of keert, uiteindelijk komt iedere reiziger wel eens in Thailand terecht. Het is dan ook erg moeilijk om aan de aantrekkingskracht van het land te weerstaan. Als je denkt aan de Thaise cultuur, dan denk je aan vrijgevig, ontspannen en warm. Heel wat toeristen trekken dan ook jaarlijks naar Thailand om te genieten van het aangename klimaat aan de prachtige kust. Phuket of één van de vele eilandjes zijn dan ook graag geziene bestemmingen. Je kan er echter ook voor kiezen om een auto te huren in Thailand en met een eigen reisplanning het land verkennen. Zo kun je een strandvakantie combineren met het drukke stadsleven van Bangkok of de rijke cultuur in het Chiang Mai.

 

Je zou het niet meteen verwachten maar het Aziatische land is een prima bestemming voor wie een fly-and-drive reis wil maken. Een auto huren is dan ook een betere optie dan het openbaar vervoer in Thailand. Treinverkeer is vaak erg langzaam en tijdrovend. Wie zelfstandig reist heeft dus met een huurwagen de beste transportmogelijkheid. Wie een epische reis wil ondernemen kan zich wagen aan de Mae Hong Son Loop, een lus van 600 kilometer in het noorden van Thailand. De route begint in Chiang Mai en neemt je mee doorheen de volledige provincie. Zo passeer je onder meer Mae Sariang, Mae Hong Son en het mekka voor backpackers, Pai. Het landschap is zo verbluffend als je zou verwachten in deze bergachtige provincie en de wegen liggen verrassend goed. Naast de prachtige natuur in deze regio rijd je ook langs de vele watervallen, grotten en tempels die de streek rijk is.

Steden in Thailand