portugal

Beoordelingen

Auto huren in Portugal

 

Ga je binnenkort naar het buitenland op vakantie en wil je daar graag een auto huren? Zorg er dan nu voor dat je bij een betrouwbare aanbieder je auto gaat huren. Als je naar Portugal op vakantie gaat, dan is het alleen maar fijn als je daar zorgeloos kunt rijden. Dit kan alleen wanneer je een betrouwbare auto hebt. Deze kan nu gehuurd worden bij Autohurenbuitenland. Bij Autohurenbuitenland wordt samengewerkt met achthonderd bedrijven in meer dan 160 landen. Hierdoor kun je altijd de juiste auto vinden op de juiste plaats, ook in Portugal. Als je hier volgende week naar toe gaat en je wil vanaf de luchthaven een auto klaar hebben staan om bijvoorbeeld naar je hotel te rijden, dan kan dat geregeld worden.

 

Een auto huren, de mogelijkheden

 

Het voordeel van Autohurenbuitenland is dat je online een auto kunt huren! Als je nu al weet wanneer je op vakantie gaat naar Portugal, dan kun je je huurperiode alvast online vastleggen. Je kunt het altijd nog snel wijzigen of annuleren. Om een auto te kunnen huren, heb je een debit- of een creditcard nodig. Als je je auto op gaat halen heb je namelijk een voucher nodig, zodat je aan kunt tonen dat je de auto hebt betaald. Daarnaast heb je ook een creditcard nodig die op naam staat van de hoofdbestuurder. Iedere bestuurder moet ook zijn of haar volledige en geldige rijbewijs meenemen en minimaal twaalf maanden in het bezit zijn van een rijbewijs (dit kan ook 24 maanden zijn). Soms worden er ook andere gegevens gevraagd, dus zorg dat je alles bij de hand hebt bij het huren van een auto in het buitenland.

 

Waarom huren bij Autohurenbuitenland?

 

Autohurenbuitenland werkt samen met ‘s werelds grootste online autoverhuurservice en daar kun jij nu ook gebruik van maken als je een auto gaat huren als je op vakantie gaat naar Portugal. Er wordt namelijk samen gewerkt met toonaangevende verhuurders en daardoor worden je geweldige prijzen aangeboden op alle soorten auto’s, inclusief luxe auto’s, personenbusjes en automaten. Je kunt ook als je vragen hebt altijd contact opnemen met de klantenservice. De klantenservice is een meertalig callcenter en zij is zeven dagen per week geopend. Je krijgt hierbij de beste huurprijzen aangeboden, wanneer je maar wilt – waar je ook naar toe gaat. Redenen genoeg dus om zelf te ontdekken hoe fijn het is om op vakantie zelf rond te kunnen rijden. Het is namelijk erg fijn wanneer je zelf een land kunt verkennen. Doordat je de beschikking hebt over een eigen auto, wordt deze kans je nu aangeboden en kun je genieten van een heerlijke vakantie.

 

Meer informatie over auto huren

 

Wil je graag een auto huren voor je vakantie in Portugal of wil je meer informatie over de beschikbare data’s? Dan kun je daarvoor nu een kijkje nemen op deze webpagina aan de linkerkant. Alle vragen kunnen direct gesteld worden en zo kun je zorgeloos een auto huren als je naar het buitenland gaat. Ervaar zelf de voordelen van een auto huren in het buitenland. Dat wordt een heerlijke reis!

porto

Portugal

 

Genesteld tussen Spanje en de Atlantische oceaan beweegt het leven in Portugal zich voort op de ritmische tonen van de fadomuziek. De traditionele muziekvorm zingt het Portugese levenslied en geeft een stem aan de emoties in het leven zoals verdriet, melancholie en blijheid. Het is vooral die laatste die je zal ervaren als je Portugal als volgende vakantiebestemming kiest.  Het land is een combinatie van kasseien straatjes, wijngaarden, kastelen en zonnige stranden. Portugal is een van de oudste naties in Europa, een voormalig koninkrijk die werd verdedigd vanaf de vele kastelen die hoog op een heuvel zijn gesitueerd. Maar de ommuurde steden draaien niet allemaal rond de rijke geschiedenis.

 

In steden als Porto en Lissabon vindt je tegelijk de beste uitgaansmogelijkheden en de meest indrukwekkende architectuur. In het binnenland vind je heel wat mogelijkheden wat wandelen, fietsen en kajakken op de rivieren betreft. Het is echter de Portugese kust die met de grootste aandacht gaat lopen. Van ruige kliffen tot lange stroken strand waar miljoenen toeristen jaarlijks op afkomen. De Algarve is niet voor niets één van de meest populaire vakantieregio’s in Europa. Het historische leven in Portugal heeft het de moderne tijd omarmd. De historische steden hebben wifi hotspots en gsm winkels overal waar je maar kan kijken maar tegelijk zal je er nog de lokale slager, bakker en zelfs kaarsenmaker terugvinden. Kortom Portugal is een bestemming die je moet ervaren, en dat nog het liefst op het zachte ritme van de fadomuziek.

madeira

Ontdek het historische Portugal

 

Laat je niet verrassen door de grootte van het land. Het land mag dan een stuk kleiner zijn dan buurland Spanje maar het is volgestouwd met een levendige cultuur, geschiedenis en natuurpracht. Reizigers die meer van het land willen zien dan de zonnige stranden kunnen dus moeilijk zonder een huurauto. Vergeet bij je autorondreis zeker niet te stoppen in het tijdloze Lissabon. Deze stad met een Latijns-Amerikaanse flair is het toonbeeld van de geschiedenis van het land. Probeer zeker ook eens de pastel de natas te proeven terwijl je er bent.

 

Lissabon staat bekend om als beste deze zoetigheden te bakken. Als je van stedenhoppen houdt, kijk dan zeker verder dan het populaire Lissabon en Porto. Steden als Guimarães, Tavira en Sintra doen misschien niet meteen een belletje rinkelen maar zijn een ware ontdekkingstocht in hoe de steden er uitzagen voor er toeristen aanwezig waren. En hoewel het zuidelijke Portugese leven vooral in de steden goed te beleven valt, is er geen ontkomen aan de Portugese kust. De Algarve strekt zich uit over meer dan 80 kilometer, waarvan het grootste stuk bestaat uit zonnige stranden waar de zonneklopper zijn tijd wel weet te doden. Wie een auto huurt in Portugal hoeft zich niet te beperken qua terrein en kan de idyllische landschappen langs de volledige kustlijn bewonderen. De Algarve is één van de mooiste gebieden voor een roadtrip.

Steden Portugal
Luchthavens Portugal