Oostenrijk

Beoordelingen

Auto huren in Oostenrijk

 

Ga je binnenkort naar het buitenland op vakantie en wil je daar graag een auto huren? Zorg er dan nu voor dat je bij een betrouwbare aanbieder je auto gaat huren. Als je naar Oostenrijk op vakantie gaat, dan is het alleen maar fijn als je daar zorgeloos kunt rijden. Dit kan alleen wanneer je een betrouwbare auto hebt. Deze kan nu gehuurd worden bij Autohurenbuitenland. Bij Autohurenbuitenland wordt samengewerkt met achthonderd bedrijven in meer dan 160 landen. Hierdoor kun je altijd de juiste auto vinden op de juiste plaats, ook in Oostenrijk. Als je hier volgende week naar toe gaat en je wil vanaf de luchthaven een auto klaar hebben staan om bijvoorbeeld naar je hotel te rijden, dan kan dat geregeld worden.

 

Een auto huren, de mogelijkheden

 

Het voordeel van Autohurenbuitenland is dat je online een auto kunt huren! Als je nu al weet wanneer je op vakantie gaat naar Oostenrijk, dan kun je je huurperiode alvast online vastleggen. Je kunt het altijd nog snel wijzigen of annuleren. Om een auto te kunnen huren, heb je een debit- of een creditcard nodig. Als je je auto op gaat halen heb je namelijk een voucher nodig, zodat je aan kunt tonen dat je de auto hebt betaald. Daarnaast heb je ook een creditcard nodig die op naam staat van de hoofdbestuurder. Iedere bestuurder moet ook zijn of haar volledige en geldige rijbewijs meenemen en minimaal twaalf maanden in het bezit zijn van een rijbewijs (dit kan ook 24 maanden zijn). Soms worden er ook andere gegevens gevraagd, dus zorg dat je alles bij de hand hebt bij het huren van een auto in het buitenland.

 

Waarom huren bij Autohurenbuitenland?

 

Autohurenbuitenland werkt samen met ‘s werelds grootste online autoverhuurservice en daar kun jij nu ook gebruik van maken als je een auto gaat huren als je op vakantie gaat naar Oostenrijk. Er wordt namelijk samen gewerkt met toonaangevende verhuurders en daardoor worden je geweldige prijzen aangeboden op alle soorten auto’s, inclusief luxe auto’s, personenbusjes en automaten. Je kunt ook als je vragen hebt altijd contact opnemen met de klantenservice. De klantenservice is een meertalig callcenter en zij is zeven dagen per week geopend. Je krijgt hierbij de beste huurprijzen aangeboden, wanneer je maar wilt – waar je ook naar toe gaat. Redenen genoeg dus om zelf te ontdekken hoe fijn het is om op vakantie zelf rond te kunnen rijden. Het is namelijk erg fijn wanneer je zelf een land kunt verkennen. Doordat je de beschikking hebt over een eigen auto, wordt deze kans je nu aangeboden en kun je genieten van een heerlijke vakantie.

 

Meer informatie over auto huren

 

Wil je graag een auto huren voor je vakantie in Oostenrijk of wil je meer informatie over de beschikbare data’s? Dan kun je daarvoor nu een kijkje nemen op deze webpagina aan de linkerkant. Alle vragen kunnen direct gesteld worden en zo kun je zorgeloos een auto huren als je naar het buitenland gaat. Ervaar zelf de voordelen van een auto huren in het buitenland. Dat wordt een heerlijke reis!

Wenen

Oostenrijk

 

Dramatische bergen, hemelsblauwe meren en idyllische Alpendalen. Oostenrijk bestaat uit bijna twee derde Alpen en staat dus vooral bekend omwille van zijn indrukwekkende natuur. Oostenrijk is dan ook een perfecte vakantiebestemming voor wie ontspannen wil genieten in de buitenlucht. De bergen bieden uitgestrekte panorama’s en zijn via de verschillende paden makkelijk om in te wandelen of te mountainbiken. Oostenrijk kent een rijk en cultureel verleden die wordt weerspiegeld in steden als Wenen. De stad staat vol historische panden, rijk gevulde musea en kunstacademies.

 

Maar naast de Oostenrijkse hoofdstad zijn ook Graz en Salzburg een bezoek waard. Deze laatste is immers de geboortestad van Mozart, een van ’s werelds grootste componisten. Wie het niet zo heeft voor kunst, heeft het misschien eerder voor wellness, en ook daar heeft het land heel wat te bieden. Oostenrijk telt immers enkele kuuroorden zoals Badgastein en Bad Hofgastein die talrijke thermale baden heeft. De Ossiacher See en de Millstatter See zijn dan weer geliefde badplaatsen voor zowel binnenlandse als buitenlandse toeristen die even willen relaxen. De Oostenrijkers zijn een erg gastvrij volk en dat geeft het land een extra charme. Het wordt zelfs vaak beschreven als het meest gastvrije land in Europa. Hoewel het land vaak bezocht wordt in de winter omwille van de vele wintersportmogelijkheden loont het evenzeer de moeite om Oostenrijk als zomerbestemming te prikken. Dat hoeft je echter niet te belemmeren om de typische winterse specialiteiten zoals de apfelstrudel of Tiroler gröstl uit te proberen.

salzburg

Verken de Oostenrijkse Alpen met de auto

 

Oostenrijk is centraal gelegen in Europa en dus misschien een optie voor een autovakantie. Zo bespaar je niet alleen vluchtkosten mee maar het geeft je extra mogelijkheden in het land zelf. Wie tot in de diepste uithoeken van het land wil reizen zal immers met de wagen beter af zijn. De echte Oostenrijkse gastvrije cultuur vind je immers in de kleinste bergdorpjes en die zijn nu eenmaal het makkelijkst te bereiken als je niet afhankelijk bent van het openbaar vervoer. Daarnaast staan de bergen dan ook nog eens synoniem voor panoramische autoroutes. De Grossglockner Hochalpenstrasse is een van de grootste attracties van het land. Deze vijftig kilometer lange route brengt je helemaal naar de top van de hoogste berg van Oostenrijk. Met maar liefst 36 bochten kan je maar beter niet snel wagenziek worden.

 

Oostenrijk is een land die veel belang aan emoties hecht. Misschien net daarom dat de Romantische route een erg geliefde route is voor vakantiegangers. Deze autoweg van 380 kilometer brengt je van Salzburg naar Wenen. Onderweg kom je de prachtigste dorpjes, idyllische meren en meest indrukwekkende kastelen tegen. Heel wat van de plaatsen onderweg staan op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Maar naast de prachtige berglandschappen rijd je ook langs een van de mooiste rivierdalen van Europa: de Wachau. De climax van de autoroute ligt dan wellicht ook op de plaats waar de Donau sterk begint te kronkelen en het landschap is bezaaid met oude ruines en mythische kastelen. Huur snel een wagen en zet Oostenrijk als je volgende vakantiebestemming. Het is de geschikte plaats om even aan alles te ontsnappen.

Steden Oostenrijk