New York

Beoordelingen

Auto huren in New York

 

Ga je binnenkort naar het buitenland op vakantie en wil je daar graag een auto huren? Zorg er dan nu voor dat je bij een betrouwbare aanbieder je auto gaat huren. Als je naar New York op vakantie gaat, dan is het alleen maar fijn als je daar zorgeloos kunt rijden. Dit kan alleen wanneer je een betrouwbare auto hebt. Deze kan nu gehuurd worden bij Autohurenbuitenland. Bij Autohurenbuitenland wordt samengewerkt met achthonderd bedrijven in meer dan 160 landen. Hierdoor kun je altijd de juiste auto vinden op de juiste plaats, ook in New York. Als je hier volgende week naar toe gaat en je wil vanaf de luchthaven New York JFK een auto klaar hebben staan om bijvoorbeeld naar je hotel te rijden, dan kan dat geregeld worden.

 

Een auto huren, de mogelijkheden

 

Het voordeel van Autohurenbuitenland is dat je online een auto kunt huren! Als je nu al weet wanneer je op vakantie gaat naar New York, dan kun je je huurperiode alvast online vastleggen. Je kunt het altijd nog snel wijzigen of annuleren. Om een auto te kunnen huren, heb je een debit- of een creditcard nodig. Als je je auto op gaat halen heb je namelijk een voucher nodig, zodat je aan kunt tonen dat je de auto hebt betaald. Daarnaast heb je ook een creditcard nodig die op naam staat van de hoofdbestuurder. Iedere bestuurder moet ook zijn of haar volledige en geldige rijbewijs meenemen en minimaal twaalf maanden in het bezit zijn van een rijbewijs (dit kan ook 24 maanden zijn). Soms worden er ook andere gegevens gevraagd, dus zorg dat je alles bij de hand hebt bij het huren van een auto in het buitenland.

 

Waarom huren bij Autohurenbuitenland?

 

Autohurenbuitenland werkt samen met ‘s werelds grootste online autoverhuurservice en daar kun jij nu ook gebruik van maken als je een auto gaat huren als je op vakantie gaat naar New York. Er wordt namelijk samen gewerkt met toonaangevende verhuurders en daardoor worden je geweldige prijzen aangeboden op alle soorten auto’s, inclusief luxe auto’s, personenbusjes en automaten. Je kunt ook als je vragen hebt altijd contact opnemen met de klantenservice. De klantenservice is een meertalig callcenter en zij is zeven dagen per week geopend. Je krijgt hierbij de beste huurprijzen aangeboden, wanneer je maar wilt – waar je ook naar toe gaat. Redenen genoeg dus om zelf te ontdekken hoe fijn het is om op vakantie zelf rond te kunnen rijden. Het is namelijk erg fijn wanneer je zelf een land kunt verkennen. Doordat je de beschikking hebt over een eigen auto, wordt deze kans je nu aangeboden en kun je genieten van een heerlijke vakantie.

 

Meer informatie over auto huren

 

Wil je graag een auto huren voor je vakantie in New York of wil je meer informatie over de beschikbare data’s? Dan kun je daarvoor nu een kijkje nemen op deze webpagina aan de linkerkant. Alle vragen kunnen direct gesteld worden en zo kun je zorgeloos een auto huren als je naar het buitenland gaat. Ervaar zelf de voordelen van een auto huren in het buitenland. Dat wordt een heerlijke reis!

New York

 

It’s up to you, New York, New York! Frank Sinatra beschreef de stad als een metropool die nooit slaapt en dat is het zeker. Een citytrip naar New York City staat dan ook op ieders verlanglijstje. Het is een stad boordevol geschiedenis, levendigheid en unieke bezienswaardigheden. Van Times Square en Rockefeller Centre tot Central Park: New York City is een parel die je moet gezien hebben! Maar wist je dat ook de omgeving van New York best wel de moeite is om te zien. Als je dus in New York City bent, raden wij aan om met de auto ook de omgeving te ontdekken. En die staat in groot contrast met de grote, levendige stad die New York City is.

Waar kan je met je auto naar toe gaan vanuit New York

 

Met de auto is het zo’n drietal uur rijden naar Washington D.C., het absolute politieke hart van de Verenigde Staten van Amerika. Neem een foto van jezelf voor het Witte Huis en bewonder ook het Capitool. In het park National Mall, dat tussen het Lincoln Memorial en het Capitool ligt, vind je een aantal musea. Trek bijvoorbeeld naar het National Museum of American History, het National Air and Space Museum of het Museum of African Art. Om de hoofdstad te bezoeken hoef je eigenlijk maar een dag uit te trekken om de belangrijkste bezienswaardigheden te hebben gezien. Zo kan je de avond zelf nog terugkeren naar New York City.

 

Of je stopt onderweg in Philadelphia, de geboorteplaats van Amerika. Philly staat boordevol historische gebouwen en is dan ook zeker de moeite waard om te bezoeken. Ga naar het huis van Betsy Ross die de allereerste Amerikaanse vlag hier naaide. Bezoek de Liberty Bell die wordt gezien als een van de meest bekende symbolen van de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog. Ook het Franklin Institute Wetenschapsmuseum mag niet op het lijstje ontbreken. Nog in Philly, meer bepaald in Lancaster County, kun je kennismaken met de manier waarop de Amish leven.

 

De niagarawatervallen een must see als je in de buurt van New York bent

 

Als je de drukte van de stad helemaal wilt ontvluchten, is een bezoek aan de Niagarawatervallen ten sterkste aangeraden. Let wel dat je hier enkele dagen voor moet uittrekken aangezien het al zo’n zestal uur rijden is naar deze bestemming. De beloning is echter fantastisch! De Niagarawatervallen behoren tot de grootste en mooiste watervallen ter wereld en bestaat uit de Horseshoe Falls, de American Falls en de Bridal Veil Falls. Ter plaatse kan je ook deelnemen aan een boottocht die je zo dicht mogelijk tot bij de watervallen brengt.

 

Iets dichter bij huis liggen The Hamptons, een prachtige kustlijn waar je tal van populaire badplaatsen vindt. Let wel dat vooral de rijke Amerikanen hier komen baden, velen van hen hebben hier zelfs een duur buitenhuis staan. Hoe dan ook zijn The Hamptons leuk om even uit te waaien en weg te vluchten van de drukte van de Big Apple. En wie weet kom je hier wel een bekende acteur of zanger tegen… Je weet maar nooit!