marokko

Beoordelingen

Auto huren in Marokko

 

Ga je binnenkort naar het buitenland op vakantie en wil je daar graag een auto huren? Zorg er dan nu voor dat je bij een betrouwbare aanbieder je auto gaat huren. Als je naar Marokko op vakantie gaat, dan is het alleen maar fijn als je daar zorgeloos kunt rijden. Dit kan alleen wanneer je een betrouwbare auto hebt. Deze kan nu gehuurd worden bij Autohurenbuitenland. Bij Autohurenbuitenland wordt samengewerkt met achthonderd bedrijven in meer dan 160 landen. Hierdoor kun je altijd de juiste auto vinden op de juiste plaats, ook in Marokko. Als je hier volgende week naar toe gaat en je wil vanaf de luchthaven een auto klaar hebben staan om bijvoorbeeld naar je hotel te rijden, dan kan dat geregeld worden.

 

Een auto huren, de mogelijkheden

 

Het voordeel van Autohurenbuitenland is dat je online een auto kunt huren! Als je nu al weet wanneer je op vakantie gaat naar Marokko, dan kun je je huurperiode alvast online vastleggen. Je kunt het altijd nog snel wijzigen of annuleren. Om een auto te kunnen huren, heb je een debit- of een creditcard nodig. Als je je auto op gaat halen heb je namelijk een voucher nodig, zodat je aan kunt tonen dat je de auto hebt betaald. Daarnaast heb je ook een creditcard nodig die op naam staat van de hoofdbestuurder. Iedere bestuurder moet ook zijn of haar volledige en geldige rijbewijs meenemen en minimaal twaalf maanden in het bezit zijn van een rijbewijs (dit kan ook 24 maanden zijn). Soms worden er ook andere gegevens gevraagd, dus zorg dat je alles bij de hand hebt bij het huren van een auto in het buitenland.

 

Waarom huren bij Autohurenbuitenland?

 

Autohurenbuitenland werkt samen met ‘s werelds grootste online autoverhuurservice en daar kun jij nu ook gebruik van maken als je een auto gaat huren als je op vakantie gaat naar Marokko. Er wordt namelijk samen gewerkt met toonaangevende verhuurders en daardoor worden je geweldige prijzen aangeboden op alle soorten auto’s, inclusief luxe auto’s, personenbusjes en automaten. Je kunt ook als je vragen hebt altijd contact opnemen met de klantenservice. De klantenservice is een meertalig callcenter en zij is zeven dagen per week geopend. Je krijgt hierbij de beste huurprijzen aangeboden, wanneer je maar wilt – waar je ook naar toe gaat. Redenen genoeg dus om zelf te ontdekken hoe fijn het is om op vakantie zelf rond te kunnen rijden. Het is namelijk erg fijn wanneer je zelf een land kunt verkennen. Doordat je de beschikking hebt over een eigen auto, wordt deze kans je nu aangeboden en kun je genieten van een heerlijke vakantie.

 

Meer informatie over auto huren

 

Wil je graag een auto huren voor je vakantie in Marokko of wil je meer informatie over de beschikbare data’s? Dan kun je daarvoor nu een kijkje nemen op deze webpagina aan de linkerkant. Alle vragen kunnen direct gesteld worden en zo kun je zorgeloos een auto huren als je naar het buitenland gaat. Ervaar zelf de voordelen van een auto huren in het buitenland. Dat wordt een heerlijke reis!

marokko

Marokko

 

Voor Westerlingen is Marokko een fascinerend land. Gelegen op slechts een uur van Spanje met de ferry is Marokko de poort naar het Afrikaanse continent. Ondanks dat het zo dicht bij Europa ligt, voelt een bezoek aan Marokko aan alsof je een vreemde wereld bent binnengestapt. De islamitische en traditionele Marokkaanse cultuur is dan ook heel erg aanwezig. Nochtans kent hun cultuur een periode van koloniale overheersing door de Fransen en Spanjaarden. Een overheersing waarvan je nog tekenen kan zien in steden zoals Rabat en Casablanca. Maar het is wellicht Fez dat zich de titel van mooiste stad mag toe eigenen.

 

De middeleeuwse sfeer die er hangt in het alledaagse leven van de stad doet terugdenken aan de periode dat Marokko nog een koninkrijk was die zich uitstrekte van het noorden van Spanje tot Senegal. Marokko wordt vandaag de dag gedomineerd door het Atlasgebergte en het Rif, waar de Berbercultuur nog aanwezig is. Maar naast de woeste bergen van de Atlas kun je evengoed terecht aan de stranden van de Mediterrane kust, of een kameelsafari in de Sahara. Deze exotische mix en het diverse landschap zorgen ervoor dat een vakantie in Marokko een intense en belonende ervaring is. Het land leent zich ook uitstekend voor zelfstandig reizen waardoor je een hele reeks aan activiteiten kan uitproberen. Van wandelen in het Atlasgebergte tot een relaxvakantie in een van de vele resorts langs de Atlantische oceaan. Of verdwaal in de vele steegjes van Fez of ruik de munt in de bazaar van Marrakech.

marokko

Het exotische Marokko

 

Vanuit Spanje is het erg eenvoudig om naar een wereld vol historische steden, ruige bergketens en uitgestrekte woestijn te reizen. Je kan zelfs eenvoudig een auto huren in Marokko en het diverse landschap van het land op eigen tempo ontdekken. Beginnen doe je best in de prachtigste steden van het continent. Verken de medina in Fez en volg de eeuwenoude handelsroute van weleer richting Marrakech. Of rijd met je wagen langs een van de vele panoramische wegen van het land. De rit doorheen de Dadèskloof is zo’n 35 kilometer lang en behoort tot de mooiste autoritten van Marokko. Het noordelijke gedeelte van deze weg wordt erg smal waarna je terug steil afdaalt langs enkele haarspeldbochten. Wie echt een uitdagende rit wil, kan zich wagen aan de Tizi n’Test bergpas. Deze rit van Marrakech naar Taroudannt leidt je door de hoogste stukken van het Atlasgebergte.

 

De R203 snijdt het westelijke gedeelte van de bergen doormidden en heeft heel wat haarspeldbochten en blinde bochten. De verre zichten op de Soussvlakte zijn onevenaarbaar en doen je adem stokken. Aan de andere kant zie je de hoogste bergen van de Atlas voor je opdoemen. Zelf rijden doorheen het land is een echt avontuur en is wellicht de beste manier om Marokko te bezichtigen. Hoewel je eerste ervaring met zelf rijden in Marokko best wel kan afschrikken, zijn er meer dan genoeg routes waar je van de rust en de kalmte kan genieten. Wie zich liever niet in het drukke verkeer bevindt, kan het beter de grote steden vermijden en richting de bergen rijden.

Steden in Marokko