Italië

Beoordelingen

Auto huren in Italië

 

Ga je binnenkort naar het buitenland op vakantie en wil je daar graag een auto huren? Zorg er dan nu voor dat je bij een betrouwbare aanbieder je auto gaat huren. Als je naar Italië op vakantie gaat, dan is het alleen maar fijn als je daar zorgeloos kunt rijden. Dit kan alleen wanneer je een betrouwbare auto hebt. Deze kan nu gehuurd worden bij Autohurenbuitenland. Bij Autohurenbuitenland wordt samengewerkt met achthonderd bedrijven in meer dan 160 landen. Hierdoor kun je altijd de juiste auto vinden op de juiste plaats, ook in Italië. Als je hier volgende week naar toe gaat en je wil vanaf de luchthaven een auto klaar hebben staan om bijvoorbeeld naar je hotel te rijden, dan kan dat geregeld worden.

 

Een auto huren, de mogelijkheden

 

Het voordeel van Autohurenbuitenland is dat je online een auto kunt huren! Als je nu al weet wanneer je op vakantie gaat naar Italië, dan kun je je huurperiode alvast online vastleggen. Je kunt het altijd nog snel wijzigen of annuleren. Om een auto te kunnen huren, heb je een debit- of een creditcard nodig. Als je je auto op gaat halen heb je namelijk een voucher nodig, zodat je aan kunt tonen dat je de auto hebt betaald. Daarnaast heb je ook een creditcard nodig die op naam staat van de hoofdbestuurder. Iedere bestuurder moet ook zijn of haar volledige en geldige rijbewijs meenemen en minimaal twaalf maanden in het bezit zijn van een rijbewijs (dit kan ook 24 maanden zijn). Soms worden er ook andere gegevens gevraagd, dus zorg dat je alles bij de hand hebt bij het huren van een auto in het buitenland.

 

Waarom huren bij Autohurenbuitenland?

 

Autohurenbuitenland werkt samen met ‘s werelds grootste online autoverhuurservice en daar kun jij nu ook gebruik van maken als je een auto gaat huren als je op vakantie gaat naar Italië. Er wordt namelijk samen gewerkt met toonaangevende verhuurders en daardoor worden je geweldige prijzen aangeboden op alle soorten auto’s, inclusief luxe auto’s, personenbusjes en automaten. Je kunt ook als je vragen hebt altijd contact opnemen met de klantenservice. De klantenservice is een meertalig callcenter en zij is zeven dagen per week geopend. Je krijgt hierbij de beste huurprijzen aangeboden, wanneer je maar wilt – waar je ook naar toe gaat. Redenen genoeg dus om zelf te ontdekken hoe fijn het is om op vakantie zelf rond te kunnen rijden. Het is namelijk erg fijn wanneer je zelf een land kunt verkennen. Doordat je de beschikking hebt over een eigen auto, wordt deze kans je nu aangeboden en kun je genieten van een heerlijke vakantie.

 

Meer informatie over auto huren

 

Wil je graag een auto huren voor je vakantie in Italië of wil je meer informatie over de beschikbare data’s? Dan kun je daarvoor nu een kijkje nemen op deze webpagina aan de linkerkant. Alle vragen kunnen direct gesteld worden en zo kun je zorgeloos een auto huren als je naar het buitenland gaat. Ervaar zelf de voordelen van een auto huren in het buitenland. Dat wordt een heerlijke reis!

sardinië

Italië

 

Beleef la dolce vita in een land waarbij ingrediënten zoals geschiedenis, cultuur en een indrukwekkende natuur gekneed wordt als een deegbal tot een fantastisch geheel. Zich uitstrekkende van de Alpen in het noorden tot het zonnige zuiden is Italië een land die voor iedere vakantieganger wat te bieden heeft. Heel wat reizigers beperken zich tot culturele steden zoals Firenze, Venetië, Milaan en uiteraard ook de hoofdstad Rome. De steden zijn maar al te vaak de bestemming voor wie een vlugge citytrip wil maken en zijn aangenaam vertoeven voor wie houdt van kunst, geschiedenis of de lekkere Italiaanse keuken.

 

Met de Alpen in het noorden van het land biedt Italië nochtans ook heel wat mogelijkheden voor actieve reizigers die houden van een stevige wandeluitdaging. Zo zijn het Gran Paradiso NP en de Dolomieten twee aantrekkelijke regio’s voor een stevige trektocht. Niet verderop vind je met het Gardameer een adembenemende setting voor een familievakantie. Het echte dolce vita vind je in Toscane waar de wijngaarden rondom je zorgen voor het echte vakantiegevoel. Weinig landen bezitten zo’n prachtige natuurrijkdom als de laars van Europa. Wie houdt van een zonnige vakantie zal in het zuiden van het land geen gebrek hebben aan opties. En mocht het vasteland niet genoeg zijn, dan zijn er nog steeds de eilanden Sardinië en Sicilië waar het leven je toelacht.

pisa

Genieten van la dolce vita in een huurauto

 

Italië heeft zoveel te bieden dat het jammer zou zijn als je je beperkt tot één bepaalde regio. Van de ijzige sneeuwvlaktes in de Alpen tot de hete vulkanen en de hemelsblauwe  zeeën in het zuiden. Italië is een uitgestrekt land en telt zo’n twintig regio’s, elk met zijn eigen dialecten, tradities en specialiteiten op culinair vlak. Wie ervoor kiest om een auto te huren zal meer terrein kunnen afleggen tijdens zijn vakantie.

 

Waarom enkel Rome bezoeken als je rondom de hoofdstad nog prachtige kleine dorpjes als Castel Romani en Lucca hebt? Of waarom het houden bij een stedentrip Turijn, terwijl de wijngaarden net om de hoek liggen? Italie is een combinatie van kunst, een heerlijke keuken en landschappen die zouden kunnen zijn ontworpen door de meest beroemde kunstenaars die het land geleverd heeft. De ene dag wandel je nog in de sneeuw nabij Courmayeur, terwijl je de volgende dag al in een hemelsblauwe zee vol koraal aan het duiken bent. La dolce vita staat voor een leven zonder zorgen. Een leven die je het best aanschouwt en van mee geniet in de kleinere dorpjes op het platteland. Huur een auto in Italie en cruise onder een stralende zon van de ene culturele stad naar de andere terwijl je onderweg geniet van het allerbeste wat Zuid-Europa te bieden heeft.

Steden Italië
Luchthavens Italië

Interessante artikelen over Italië