indonesië

Beoordelingen

Auto huren in Indonesië

 

Ga je binnenkort naar het buitenland op vakantie en wil je daar graag een auto huren? Zorg er dan nu voor dat je bij een betrouwbare aanbieder je auto gaat huren. Als je naar Indonesië op vakantie gaat, dan is het alleen maar fijn als je daar zorgeloos kunt rijden. Dit kan alleen wanneer je een betrouwbare auto hebt. Deze kan nu gehuurd worden bij Autohurenbuitenland. Bij Autohurenbuitenland wordt samengewerkt met achthonderd bedrijven in meer dan 160 landen. Hierdoor kun je altijd de juiste auto vinden op de juiste plaats, ook in Indonesië. Als je hier volgende week naar toe gaat en je wil vanaf de luchthaven een auto klaar hebben staan om bijvoorbeeld naar je hotel te rijden, dan kan dat geregeld worden.

 

Een auto huren, de mogelijkheden

 

Het voordeel van Autohurenbuitenland is dat je online een auto kunt huren! Als je nu al weet wanneer je op vakantie gaat naar Indonesië, dan kun je je huurperiode alvast online vastleggen. Je kunt het altijd nog snel wijzigen of annuleren. Om een auto te kunnen huren, heb je een debit- of een creditcard nodig. Als je je auto op gaat halen heb je namelijk een voucher nodig, zodat je aan kunt tonen dat je de auto hebt betaald. Daarnaast heb je ook een creditcard nodig die op naam staat van de hoofdbestuurder. Iedere bestuurder moet ook zijn of haar volledige en geldige rijbewijs meenemen en minimaal twaalf maanden in het bezit zijn van een rijbewijs (dit kan ook 24 maanden zijn). Soms worden er ook andere gegevens gevraagd, dus zorg dat je alles bij de hand hebt bij het huren van een auto in het buitenland.

 

Waarom huren bij Autohurenbuitenland?

 

Autohurenbuitenland werkt samen met ‘s werelds grootste online autoverhuurservice en daar kun jij nu ook gebruik van maken als je een auto gaat huren als je op vakantie gaat naar Indonesië. Er wordt namelijk samen gewerkt met toonaangevende verhuurders en daardoor worden je geweldige prijzen aangeboden op alle soorten auto’s, inclusief luxe auto’s, personenbusjes en automaten. Je kunt ook als je vragen hebt altijd contact opnemen met de klantenservice. De klantenservice is een meertalig callcenter en zij is zeven dagen per week geopend. Je krijgt hierbij de beste huurprijzen aangeboden, wanneer je maar wilt – waar je ook naar toe gaat. Redenen genoeg dus om zelf te ontdekken hoe fijn het is om op vakantie zelf rond te kunnen rijden. Het is namelijk erg fijn wanneer je zelf een land kunt verkennen. Doordat je de beschikking hebt over een eigen auto, wordt deze kans je nu aangeboden en kun je genieten van een heerlijke vakantie.

 

Meer informatie over auto huren

 

Wil je graag een auto huren voor je vakantie in Indonesië of wil je meer informatie over de beschikbare data’s? Dan kun je daarvoor nu een kijkje nemen op deze webpagina aan de linkerkant. Alle vragen kunnen direct gesteld worden en zo kun je zorgeloos een auto huren als je naar het buitenland gaat. Ervaar zelf de voordelen van een auto huren in het buitenland. Dat wordt een heerlijke reis!

Indonesië

Indonesië

 

Indonesië is de grootste eilandengroep ter wereld en dus kiezen naar welk gedeelte je precies wil reizen, lijkt dus al een grote opgave. Maar of je nu een strandvakantie wil, een sportieve vakantie of een avontuurlijke reis, Indonesië heeft het allemaal. 17000 eilanden zorgen ervoor dat de ethnische en culturele diversiteit erg groot is in dit land. Er zijn meer dan 500 verschillende talen en dialecten die worden gesproken door de 246 miljoen inwoners. De vulkanische natuur van de eilandengroep heeft ervoor gezorgd dat er talloze bergen zijn diens flanken bedekt zijn met groene rijstvelden of regenwoud die reiken tot de verblindende kuststroken en blauwe oceaan.

 

Deze grote wildernis is de ideale achtergrond voor ervaringen zoals trekking, snorkelen en surfen. Of misschien kies je eerder voor een vakantie aan het zwembad van een vijfsterren resort. Bali is wellicht het eiland dat meteen in gedachten komt wanneer we het hebben over tropische stranden en de ultieme strandvakantie. Maar ook wie uniek wildlife wil spotten kan in Indonesie terecht. Op het eiland Borneo kun je de zeldzame orang-oetang spotten, een apensoort die helaas op de lijst van bedreigde diersoorten staat. Het Tanjung Puting National Park biedt je de beste kans om deze nog in het wild te zien. Komodo National Park is dan weer het natuurgebied voor wie oog in oog wil komen te staan met een echte draak, de komodovaraan. Indonesie is gelegen in de ring of fire, een cirkel waar er vulkanische activiteit heerst. De meeste eilanden hebben dan ook vulkanen wiens schoonheid even mooi als gevaarlijk is.

indonesië

Ga eilandhoppen met een huurwagen

 

Indonesië mag dan wel uit 17000 eilanden bestaan, het belet reizigers niet om met de wagen de verschillende eilanden te verkennen. Een auto huren in Indonesië is dan ook een makkelijke manier om het land te verkennen. Niet alleen is het de eenvoudigste manier om een eiland te verkennen, maar de ferry’s die aanwezig zijn zorgen er ook voor dat je niet gebonden bent aan één enkel eiland.

 

Zo kun je de vulkanen van Sumatra combineren met de jungle van Borneo. En wie weet kun je de vakantie afsluiten in Bali, waar de tropische stranden lonken? Azië wordt wel eens gelinkt aan het drukke verkeer, files en gevaarlijk om in te rijden. En hoewel dat voor heel wat regio’s geldt, vindt je er al even makkelijk toeristische routes die je de mooiste plaatsen van het land tonen en vooral… erg rustig zijn. De Kintamani mountain road is er zo eentje. Deze begint in Singaraja en eindigt op de kraterrand van Mt Batur. Deze route geeft je de meest panoramische verzichten van Bali.