Groot-Brittanië, Verenigd Koninkrijk

Beoordelingen

Auto huren in Groot-Brittanië

 

Ga je binnenkort naar het buitenland op vakantie en wil je daar graag een auto huren? Zorg er dan nu voor dat je bij een betrouwbare aanbieder je auto gaat huren. Als je naar Groot-Brittanië op vakantie gaat, dan is het alleen maar fijn als je daar zorgeloos kunt rijden. Dit kan alleen wanneer je een betrouwbare auto hebt. Deze kan nu gehuurd worden bij Autohurenbuitenland. Bij Autohurenbuitenland wordt samengewerkt met achthonderd bedrijven in meer dan 160 landen. Hierdoor kun je altijd de juiste auto vinden op de juiste plaats, ook in Groot-Brittanië. Als je hier volgende week naar toe gaat en je wil vanaf de luchthaven een auto klaar hebben staan om bijvoorbeeld naar je hotel te rijden, dan kan dat geregeld worden.

 

Een auto huren, de mogelijkheden

 

Het voordeel van Autohurenbuitenland is dat je online een auto kunt huren! Als je nu al weet wanneer je op vakantie gaat naar Groot-Brittanië, dan kun je je huurperiode alvast online vastleggen. Je kunt het altijd nog snel wijzigen of annuleren. Om een auto te kunnen huren, heb je een debit- of een creditcard nodig. Als je je auto op gaat halen heb je namelijk een voucher nodig, zodat je aan kunt tonen dat je de auto hebt betaald. Daarnaast heb je ook een creditcard nodig die op naam staat van de hoofdbestuurder. Iedere bestuurder moet ook zijn of haar volledige en geldige rijbewijs meenemen en minimaal twaalf maanden in het bezit zijn van een rijbewijs (dit kan ook 24 maanden zijn). Soms worden er ook andere gegevens gevraagd, dus zorg dat je alles bij de hand hebt bij het huren van een auto in het buitenland.

 

Waarom huren bij Autohurenbuitenland?

 

Autohurenbuitenland werkt samen met ‘s werelds grootste online autoverhuurservice en daar kun jij nu ook gebruik van maken als je een auto gaat huren als je op vakantie gaat naar Groot-Brittanië. Er wordt namelijk samen gewerkt met toonaangevende verhuurders en daardoor worden je geweldige prijzen aangeboden op alle soorten auto’s, inclusief luxe auto’s, personenbusjes en automaten. Je kunt ook als je vragen hebt altijd contact opnemen met de klantenservice. De klantenservice is een meertalig callcenter en zij is zeven dagen per week geopend. Je krijgt hierbij de beste huurprijzen aangeboden, wanneer je maar wilt – waar je ook naar toe gaat. Redenen genoeg dus om zelf te ontdekken hoe fijn het is om op vakantie zelf rond te kunnen rijden. Het is namelijk erg fijn wanneer je zelf een land kunt verkennen. Doordat je de beschikking hebt over een eigen auto, wordt deze kans je nu aangeboden en kun je genieten van een heerlijke vakantie.

 

Meer informatie over auto huren

 

Wil je graag een auto huren voor je vakantie in Groot-Brittanië of wil je meer informatie over de beschikbare data’s? Dan kun je daarvoor nu een kijkje nemen op deze webpagina aan de linkerkant. Alle vragen kunnen direct gesteld worden en zo kun je zorgeloos een auto huren als je naar het buitenland gaat. Ervaar zelf de voordelen van een auto huren in het buitenland. Dat wordt een heerlijke reis!

edinburgh

Groot-Brittanië

 

Een vakantie doorbrengen in Groot-Brittannië betekent dat je kunt reizen doorheen drie verschillende landen, elk met hun eigen gewoontes en bezienswaardigheden. Rijd met de wagen door het Engelse platteland, ervaar het minder gekende Wales of geniet van de natuur in de Schotse Highlands. Londen is één van de meest populaire bestemmingen voor een stedentrip met bezienswaardigheden zoals de Big Ben, de Tower Bridge en Buckingham Palace. Op enkele uren van de hoofdstad vind je echter al natuurpracht zoals de Jurassic Coast of nationaal erfgoed zoals Stonehenge.

 

Wales mag dan een minder bekende vakantiebestemming zijn maar het kent met Snowdonia wellicht het mooiste nationale park van Groot-Brittannië. Het nationale park met als blikvanger het hoogste punt van Wales is een droom voor iedere actieve reiziger met verschillende wandel- en fietsmogelijkheden. Schotland is dan weer een land met veel hoogtepunten. Letterlijk, want de Schotse Highlands zijn voor heel wat toeristen een reden om het natte weer te trotseren. Ze lenen zich dan ook erg voor outdoor activiteiten of om de beste vakantiefoto’s te nemen. Een bezoek aan een van de vele kastelen of whiskybrouwerijen mag dan ook niet ontbreken. De Engelse keuken mag dan niet bekend staan omwille van zijn straffe keuken, toch is een portie fish and chips niet te versmaden tijdens een rondreis. In Schotland is de specialiteit haggis dan weer enkel weggelegd voor de echte culinaire durvers.

londen

Verken het Engelse platteland met de wagen

 

Dat Groot-Brittannië een eiland is hoeft je niet te belemmeren om een rondreis met de wagen te maken. Niet alleen zijn er ferry’s vanuit Calais, Rotterdam en Ijmuiden die je eigen wagen met gemak op het Britse vasteland droppen maar je kan ook een wagen huren in Groot-Brittannië zelf. Met een wagen kun je het drukke Londen achterlaten en inruilen voor het typische Engelse platteland. De Cotswolds liggen op enkele uren rijden van de Britse hoofdstad en zijn een echte verademing na de metropool. Wie van plan is de Schotse Highlands te verkennen zal merken dat een auto huren geen overbodige luxe is. In de Highlands is het erg moeilijk verplaatsen als je niet over een wagen beschikt.

 

Daarnaast biedt het land enkele prachtige toeristische autoroutes die je een uitzicht geven over de meest indrukwekkende landschappen. Deze twaalf routes zijn aangeduid met bruin met witte borden die je makkelijk kunt volgen. Zo leidt de Argyll kustroute je van Tarbet naar Fort William, over een afstand van iets meer dan honderd kilometer. Onderweg passeer je de mooiste uitkijkpunten op de Schotse lochs en op de Ben Nevis. Deze scenische autoroutes zijn een uitstekend alternatief voor de nationale autowegen en een leuke inspiratiebron voor wie van plan is een rondreis te maken met de wagen. De attracties onderweg zijn interessante  stopplaatsen. Door Groot-Brittannië reizen met de wagen is niet alleen een leuke manier om het land te verkennen maar ook de meest eenvoudige. Het openbaar vervoer mag dan wel uitgebreid zijn, het belet vaak de mogelijkheden om de rustigere plaatsen op te zoeken.

Steden Groot-Brittanië
Steden Groot-Brittanië