griekenland

Beoordelingen

Auto huren in Griekenland

 

Ga je binnenkort naar het buitenland op vakantie en wil je daar graag een auto huren? Zorg er dan nu voor dat je bij een betrouwbare aanbieder je auto gaat huren. Als je naar Griekenland op vakantie gaat, dan is het alleen maar fijn als je daar zorgeloos kunt rijden. Dit kan alleen wanneer je een betrouwbare auto hebt. Deze kan nu gehuurd worden bij Autohurenbuitenland. Bij Autohurenbuitenland wordt samengewerkt met achthonderd bedrijven in meer dan 160 landen. Hierdoor kun je altijd de juiste auto vinden op de juiste plaats, ook in Griekenland. Als je hier volgende week naar toe gaat en je wil vanaf de luchthaven een auto klaar hebben staan om bijvoorbeeld naar je hotel te rijden, dan kan dat geregeld worden.

 

Een auto huren, de mogelijkheden

 

Het voordeel van Autohurenbuitenland is dat je online een auto kunt huren! Als je nu al weet wanneer je op vakantie gaat naar Griekenland, dan kun je je huurperiode alvast online vastleggen. Je kunt het altijd nog snel wijzigen of annuleren. Om een auto te kunnen huren, heb je een debit- of een creditcard nodig. Als je je auto op gaat halen heb je namelijk een voucher nodig, zodat je aan kunt tonen dat je de auto hebt betaald. Daarnaast heb je ook een creditcard nodig die op naam staat van de hoofdbestuurder. Iedere bestuurder moet ook zijn of haar volledige en geldige rijbewijs meenemen en minimaal twaalf maanden in het bezit zijn van een rijbewijs (dit kan ook 24 maanden zijn). Soms worden er ook andere gegevens gevraagd, dus zorg dat je alles bij de hand hebt bij het huren van een auto in het buitenland.

 

Waarom huren bij Autohurenbuitenland?

 

Autohurenbuitenland werkt samen met ‘s werelds grootste online autoverhuurservice en daar kun jij nu ook gebruik van maken als je een auto gaat huren als je op vakantie gaat naar Griekenland. Er wordt namelijk samen gewerkt met toonaangevende verhuurders en daardoor worden je geweldige prijzen aangeboden op alle soorten auto’s, inclusief luxe auto’s, personenbusjes en automaten. Je kunt ook als je vragen hebt altijd contact opnemen met de klantenservice. De klantenservice is een meertalig callcenter en zij is zeven dagen per week geopend. Je krijgt hierbij de beste huurprijzen aangeboden, wanneer je maar wilt – waar je ook naar toe gaat. Redenen genoeg dus om zelf te ontdekken hoe fijn het is om op vakantie zelf rond te kunnen rijden. Het is namelijk erg fijn wanneer je zelf een land kunt verkennen. Doordat je de beschikking hebt over een eigen auto, wordt deze kans je nu aangeboden en kun je genieten van een heerlijke vakantie.

 

Meer informatie over auto huren

 

Wil je graag een auto huren voor je vakantie in Griekenland of wil je meer informatie over de beschikbare data’s? Dan kun je daarvoor nu een kijkje nemen op deze webpagina aan de linkerkant. Alle vragen kunnen direct gesteld worden en zo kun je zorgeloos een auto huren als je naar het buitenland gaat. Ervaar zelf de voordelen van een auto huren in het buitenland. Dat wordt een heerlijke reis!

rhodos

Griekenland

 

Griekenland biedt een zonnig klimaat, lekkere visgerechten en prachtige dorpjes met fel wit gekleurde huisjes aan. De ideale mix voor een vakantie om voor altijd te herinneren. Het zijn vooral de Griekse eilanden die erg toeristisch zijn aangelegd. Denk maar aan Kreta, Rhodos of Kos. Hoewel de eilanden een enorme troef zijn, kan je ook op het vasteland terecht voor een memorabele vakantie. Griekenland is een land met een rijke geschiedenis. Iets wat zich weerspiegelt in de vele monumenten uit de oudheid die je nog overal tegenkomt. Het Griekse schiereiland typeert zich door een kustlijn met parelwitte stranden, terwijl het bergachtige binnenland je dwingt om je wandelschoenen af te stoffen en mee te nemen.

 

De Griekse hoofdstad is misschien nog het beste nalatenschap van het Griekse historische verleden. Met blikvangers als het Parthenon en de Agora is Athene op zich al een stedentrip waard. Wie Griekenland echt wil ontdekken mag zeker de steden Thessaloniki en Delphi niet missen. Toch mag een uitstap naar de Griekse eilanden niet aan je vakantie ontbreken. Zo is de Samariakloof in Kreta een uitstap die je moet gemaakt hebben. Het eiland Santorini staat dan weer bekend als een van de mooiste plaatsen van Europa. De witte huisjes met fel witte muren en blauwe daken geven de mediterrane sfeer pas echt goed weer.

athene

Verken de Griekse eilanden

 

Of je nu het Griekse vasteland wil verkennen of een van de vele eilanden, je kan niet zonder een auto in Griekenland. Je kan zelfs beide combineren door met behulp van de ferry te gaan eilandhoppen. In Kreta vind je zelfs een van de mooiste autoroutes van Europa. Van Chania rijd je in vier uur naar Samaria. Onderweg  kun je rustig de tijd nemen om de verschillende charmerende Griekse dorpjes en oude kerken te bezoeken. Op het einde van de rit kom je aan op één van de mooiste stranden van het eiland.

 

Ook op het vasteland kun je aan de hand van een prachtige autorit het bergachtige binnenland verkennen. De weg tussen Lonnina en Meteora klimt hoog de bergen waarna je terug afdaalt tussen de verschillende kloosters. Niet alleen heeft het huren van een auto als voordeel dat je makkelijk van de ene stad naar de andere kunt rijden, maar je kan je ook snel verplaatsen naar de verschillende stranden. Huurauto’s zijn op ieder eiland en in vrijwel iedere Griekse stad makkelijk te verkrijgen.

Steden Griekenland
Luchthavens Griekenland