Beoordelingen

Auto huren op Gran Canaria

 

Ga je binnenkort naar het buitenland op vakantie en wil je daar graag een auto huren? Zorg er dan nu voor dat je bij een betrouwbare aanbieder je auto gaat huren. Als je naar Gran Canaria op vakantie gaat, dan is het alleen maar fijn als je daar zorgeloos kunt rijden. Dit kan alleen wanneer je een betrouwbare auto hebt. Deze kan nu gehuurd worden bij Autohurenbuitenland. Bij Autohurenbuitenland wordt samengewerkt met achthonderd bedrijven in meer dan 160 landen. Hierdoor kun je altijd de juiste auto vinden op de juiste plaats, ook op Gran Canaria. Als je hier volgende week naar toe gaat en je wil vanaf de luchthaven een auto klaar hebben staan om bijvoorbeeld naar je hotel te rijden, dan kan dat geregeld worden.

 

Een auto huren, de mogelijkheden

 

Het voordeel van Autohurenbuitenland is dat je online een auto kunt huren! Als je nu al weet wanneer je op vakantie gaat naar Gran Canaria, dan kun je je huurperiode alvast online vastleggen. Je kunt het altijd nog snel wijzigen of annuleren. Om een auto te kunnen huren, heb je een debit- of een creditcard nodig. Als je je auto op gaat halen heb je namelijk een voucher nodig, zodat je aan kunt tonen dat je de auto hebt betaald. Daarnaast heb je ook een creditcard nodig die op naam staat van de hoofdbestuurder. Iedere bestuurder moet ook zijn of haar volledige en geldige rijbewijs meenemen en minimaal twaalf maanden in het bezit zijn van een rijbewijs (dit kan ook 24 maanden zijn). Soms worden er ook andere gegevens gevraagd, dus zorg dat je alles bij de hand hebt bij het huren van een auto in het buitenland.

 

Waarom huren bij Autohurenbuitenland?

 

Autohurenbuitenland werkt samen met ‘s werelds grootste online autoverhuurservice en daar kun jij nu ook gebruik van maken als je een auto gaat huren als je op vakantie gaat naar Gran Canaria. Er wordt namelijk samen gewerkt met toonaangevende verhuurders en daardoor worden je geweldige prijzen aangeboden op alle soorten auto’s, inclusief luxe auto’s, personenbusjes en automaten. Je kunt ook als je vragen hebt altijd contact opnemen met de klantenservice. De klantenservice is een meertalig callcenter en zij is zeven dagen per week geopend. Je krijgt hierbij de beste huurprijzen aangeboden, wanneer je maar wilt – waar je ook naar toe gaat. Redenen genoeg dus om zelf te ontdekken hoe fijn het is om op vakantie zelf rond te kunnen rijden. Het is namelijk erg fijn wanneer je zelf een land kunt verkennen. Doordat je de beschikking hebt over een eigen auto, wordt deze kans je nu aangeboden en kun je genieten van een heerlijke vakantie.

 

Meer informatie over auto huren

 

Wil je graag een auto huren voor je vakantie op Gran Canaria of wil je meer informatie over de beschikbare data’s? Dan kun je daarvoor nu een kijkje nemen op deze webpagina aan de linkerkant. Alle vragen kunnen direct gesteld worden en zo kun je zorgeloos een auto huren als je naar het buitenland gaat. Ervaar zelf de voordelen van een auto huren in het buitenland. Dat wordt een heerlijke reis!

Gran Canaria

 

De Spaanse Canarische Eilanden zijn fenomenaal mooi en nodigen dan ook uit tot een vakantie met een huurauto. Een van onze aanraders is Gran Canaria dat net zoals de andere eilanden van vulkanische oorsprong is. Naast uitgestrekte stranden en grote resorts, vind je hier ook een ongerepte natuur. Van zandstranden en duinen tot groene ravijnen en pittoreske bergdorpjes: op Gran Canaria vind je het. Boek daarom vandaag nog je reis richting Gran Canaria en waag het niet om 14 dagen te spenderen op het strand. De natuur roept en de huurauto staat al voor je klaar.

Waar kan je met je auto naar toe gaan op Gran Canaria?

 

Een van de grote voordelen van Gran Canaria is het milde klimaat waardoor je eigenlijk niet hoeft te wachten op de zomer om erheen te reizen. Eigenlijk is het zelfs aangeraden om erheen te gaan in het voor- of het najaar. Dan is het hoog seizoen nog niet aangebroken en is het extra fijn vertoeven op dit eiland. Met een huurauto kun je op een week tijd makkelijk alle toppers van Gran Canaria aandoen. Starten kan je doen in de hoofdstad Las Palmas waar het heerlijk vertoeven is in de oude binnenstad. De grote trekpleister is de Santa Ana kathedraal dat staat op een plein met nog andere fraaie gebouwen. Na een kleine citytrip is het echter tijd om de rest van het eiland te ontdekken.

 

Rijd bijvoorbeeld naar de Pico de Bandama. Deze dode vulkaan ligt in het oosten van Gran Canaria en is het middelpunt van de steden Las Palmas, Santa Brigida en Telde. Op zo’n 594 meter hoogte kijk je uit op de grootste krater van Gran Canaria. Via een wandeling kan je de krater in ongeveer een uurtje afdelen. Hierbij zie je de verschillende lagen lavastromen, een leuke en leerrijke excursie wordt dit dus zeker. Een andere aanrader is het vruchtbare dal Barranco de Mogán waar je een grote diversiteit aan fauna ontdekt. Onderweg passeer je trouwens een van de mooiste windmolens van Gran Canaria: de Molino de Viento. Houd je camera alvast in de aanslag!

 

Bezoek de rustieke dorpjes

 

Naast uitgestrekte vulkanische landschappen telt Gran Canaria ook tal van rustieke dorpjes. Een absolute must is Puerto de las Nieves, een klein vissersdorp waar je kunt zonnen op het zwarte kiezelstrand. Ga ook naar het ietwat magische Santa Luciá dat ligt in de vruchtbare vallei Barranco de Tirajana. Een laatste aanrader is het authentieke dorp Gáldar waar je tal van sfeervolle tapasbars vindt. Nadat je je buikje hebt rond gesmuld is het tijd om naar het archeologisch museum Cueva Pintada te gaan waar je een unieke grot met oude muurschilderingen kunt bezoeken.

 

Verlaat Gran Canaria zeker niet zonder een bezoek te brengen aan de Roque Nublo. Deze tachtig meter hoge basaltrots wordt gezien als het symbool van het eiland. Vanop het hoogste punt geniet je trouwens een geweldig uitzicht over het eiland. En bij goed en helder weer kun je zelfs het nabijgelegen Tenerife aanschouwen.