duitsland

Beoordelingen

Auto huren in Duitsland

 

Ga je binnenkort naar het buitenland op vakantie en wil je daar graag een auto huren? Zorg er dan nu voor dat je bij een betrouwbare aanbieder je auto gaat huren. Als je naar Duitsland op vakantie gaat, dan is het alleen maar fijn als je daar zorgeloos kunt rijden. Dit kan alleen wanneer je een betrouwbare auto hebt. Deze kan nu gehuurd worden bij Autohurenbuitenland. Bij Autohurenbuitenland wordt samengewerkt met achthonderd bedrijven in meer dan 160 landen. Hierdoor kun je altijd de juiste auto vinden op de juiste plaats, ook in Duitsland. Als je hier volgende week naar toe gaat en je wil vanaf de luchthaven een auto klaar hebben staan om bijvoorbeeld naar je hotel te rijden, dan kan dat geregeld worden.

 

Een auto huren, de mogelijkheden

 

Het voordeel van Autohurenbuitenland is dat je online een auto kunt huren! Als je nu al weet wanneer je op vakantie gaat naar Duitsland, dan kun je je huurperiode alvast online vastleggen. Je kunt het altijd nog snel wijzigen of annuleren. Om een auto te kunnen huren, heb je een debit- of een creditcard nodig. Als je je auto op gaat halen heb je namelijk een voucher nodig, zodat je aan kunt tonen dat je de auto hebt betaald. Daarnaast heb je ook een creditcard nodig die op naam staat van de hoofdbestuurder. Iedere bestuurder moet ook zijn of haar volledige en geldige rijbewijs meenemen en minimaal twaalf maanden in het bezit zijn van een rijbewijs (dit kan ook 24 maanden zijn). Soms worden er ook andere gegevens gevraagd, dus zorg dat je alles bij de hand hebt bij het huren van een auto in het buitenland.

 

Waarom huren bij Autohurenbuitenland?

 

Autohurenbuitenland werkt samen met ‘s werelds grootste online autoverhuurservice en daar kun jij nu ook gebruik van maken als je een auto gaat huren als je op vakantie gaat naar Duitsland. Er wordt namelijk samen gewerkt met toonaangevende verhuurders en daardoor worden je geweldige prijzen aangeboden op alle soorten auto’s, inclusief luxe auto’s, personenbusjes en automaten. Je kunt ook als je vragen hebt altijd contact opnemen met de klantenservice. De klantenservice is een meertalig callcenter en zij is zeven dagen per week geopend. Je krijgt hierbij de beste huurprijzen aangeboden, wanneer je maar wilt – waar je ook naar toe gaat. Redenen genoeg dus om zelf te ontdekken hoe fijn het is om op vakantie zelf rond te kunnen rijden. Het is namelijk erg fijn wanneer je zelf een land kunt verkennen. Doordat je de beschikking hebt over een eigen auto, wordt deze kans je nu aangeboden en kun je genieten van een heerlijke vakantie.

 

Meer informatie over auto huren

 

Wil je graag een auto huren voor je vakantie in Duitsland of wil je meer informatie over de beschikbare data’s? Dan kun je daarvoor nu een kijkje nemen op deze webpagina aan de linkerkant. Alle vragen kunnen direct gesteld worden en zo kun je zorgeloos een auto huren als je naar het buitenland gaat. Ervaar zelf de voordelen van een auto huren in het buitenland. Dat wordt een heerlijke reis!

Duitsland

 

Moderne metropolen, historische steden en heel wat natuurpracht. Duitsland heeft wat te bieden voor iedere type reiziger. Of je nu nood hebt aan een actieve vakantie in een van de vele nationale parken of op zoek bent naar een brok cultuur. Het mag dan ook niet verbazen dat Duitsland een van de meest bezochte landen ter wereld is. De grootste aantrekkingskracht komt wellicht van de hoofdstad Berlijn, een stad die bekend staat omwille van zijn moderne uiterlijk. Maar je hoeft al niet ver te zoeken om de woelige geschiedenis van de stad te ontdekken.

 

Wie het iets rustiger wil tijdens zijn vakantie kan een brok cultuur opsnuiven in een van de vele historische steden die het land rijk is. Van Potsdam tot het middeleeuwse Rothenburg. Tussen al die steden vind je nog genoeg natuur om ook de actieve reiziger te plezieren. Met maar liefst vijftien nationale parken is er een groot aanbod aan uitgestrekte bossen en berglandschappen die voor de fietser en wandelaar een uitstekend decor zijn om van de rust te genieten. Je hoeft echter niet rond te dwalen in de uithoeken van Duitsland om zijn rijke cultuur te ervaren. Hun eetcultuur is wereldberoemd dankzij het uitgebreide assortiment aan worsten en bier. Een aanbod dat ieder jaar in overvloed is tijdens de Oktoberfesten in München, een van Duitsland’s meest traditionele festivals.

Scenische routes verkennen met de auto

 

Duitsland is een groot land dat zich uitstrekt van de Baltische zee tot de Alpen. Het is dan ook aan te raden om door het land te reizen met de wagen. Je kan kiezen voor de Duitse Autobahn waarin topsnelheid een relatief begrip is of een van de vele scenische wegen die je leiden langs de mooiste plaatsen die Duitsland te bieden heeft. Deze panoramische routes bieden het genot van rijden op een open weg en sightseeing tezelfdertijd. Wie houdt van het platteland zal een leuke ervaring hebben bij het cruisen over de German Alpine road.

 

Geschiedenisfanaten zullen dan weer aan hun trekken komen als ze op de German Limes route rijden. Reis je met kinderen? Dan wil je wellicht dat ook de allerkleinsten een leuke vakantie beleven in Duitsland. Met de Sprookjesroute passeer je langs tientallen plaatsen waar sprookjes van de gebroeders Grimm zich hebben afgespeeld. Deze panoramische weg die loopt van Hanau naar Bremen is een van de oudste en bekendste vakantieroutes in Duitsland. Een auto huren in Duitsland heeft als voordeel dat je vrij bent in het bepalen van je vakantie. Je reist immers overal waar je maar wil. Wil je aan een hoge snelheid over de Duitse Autobahn scheuren, dan kan je een sportwagen huren, terwijl een comfortabele gezinswagen dan weer ideaal is voor wie met zijn gezin een rustige vakantie wil op de prachtige wegen in de Duitse natuur.

Steden Duitsland
Luchthavens Duitsland