canada

Beoordelingen

Auto huren in Canada

 

Ga je binnenkort naar het buitenland op vakantie en wil je daar graag een auto huren? Zorg er dan nu voor dat je bij een betrouwbare aanbieder je auto gaat huren. Als je naar Canada op vakantie gaat, dan is het alleen maar fijn als je daar zorgeloos kunt rijden. Dit kan alleen wanneer je een betrouwbare auto hebt. Deze kan nu gehuurd worden bij Autohurenbuitenland. Bij Autohurenbuitenland wordt samengewerkt met achthonderd bedrijven in meer dan 160 landen. Hierdoor kun je altijd de juiste auto vinden op de juiste plaats, ook in Canada. Als je hier volgende week naar toe gaat en je wil vanaf de luchthaven een auto klaar hebben staan om bijvoorbeeld naar je hotel te rijden, dan kan dat geregeld worden.

 

Een auto huren, de mogelijkheden

 

Het voordeel van Autohurenbuitenland is dat je online een auto kunt huren! Als je nu al weet wanneer je op vakantie gaat naar Canada, dan kun je je huurperiode alvast online vastleggen. Je kunt het altijd nog snel wijzigen of annuleren. Om een auto te kunnen huren, heb je een debit- of een creditcard nodig. Als je je auto op gaat halen heb je namelijk een voucher nodig, zodat je aan kunt tonen dat je de auto hebt betaald. Daarnaast heb je ook een creditcard nodig die op naam staat van de hoofdbestuurder. Iedere bestuurder moet ook zijn of haar volledige en geldige rijbewijs meenemen en minimaal twaalf maanden in het bezit zijn van een rijbewijs (dit kan ook 24 maanden zijn). Soms worden er ook andere gegevens gevraagd, dus zorg dat je alles bij de hand hebt bij het huren van een auto in het buitenland.

 

Waarom huren bij Autohurenbuitenland?

 

Autohurenbuitenland werkt samen met ‘s werelds grootste online autoverhuurservice en daar kun jij nu ook gebruik van maken als je een auto gaat huren als je op vakantie gaat naar Canada. Er wordt namelijk samen gewerkt met toonaangevende verhuurders en daardoor worden je geweldige prijzen aangeboden op alle soorten auto’s, inclusief luxe auto’s, personenbusjes en automaten. Je kunt ook als je vragen hebt altijd contact opnemen met de klantenservice. De klantenservice is een meertalig callcenter en zij is zeven dagen per week geopend. Je krijgt hierbij de beste huurprijzen aangeboden, wanneer je maar wilt – waar je ook naar toe gaat. Redenen genoeg dus om zelf te ontdekken hoe fijn het is om op vakantie zelf rond te kunnen rijden. Het is namelijk erg fijn wanneer je zelf een land kunt verkennen. Doordat je de beschikking hebt over een eigen auto, wordt deze kans je nu aangeboden en kun je genieten van een heerlijke vakantie.

 

Meer informatie over auto huren

 

Wil je graag een auto huren voor je vakantie in Canada of wil je meer informatie over de beschikbare data’s? Dan kun je daarvoor nu een kijkje nemen op deze webpagina aan de linkerkant. Alle vragen kunnen direct gesteld worden en zo kun je zorgeloos een auto huren als je naar het buitenland gaat. Ervaar zelf de voordelen van een auto huren in het buitenland. Dat wordt een heerlijke reis!

canada

Canada

 

Canada is het tweede grootste land ter wereld en dus hoeft het je niet te verwonderen dat het land heel wat te bieden heeft aan reizigers. Wie reist door Canada kan oog in oog komen te staan met de wilde natuur, fascinerende evenementen en grote metropolen met Engelse of Franse invloeden. Deze laatste maakt het één van de meest diverse landen ter wereld. Bezoek Canada voor verschillende actieve mogelijkheden zoals avontuurlijke outdoor ervaringen tot op een gezapig tempo wandelen in charmante buurten. De Rocky Mountains in het westen zijn synoniem voor majestueuze bergen, adrenaline door je lijf pompende avonturen en de beste wandelpaden ter wereld. Nationale parken zoals Banf NP en Jasper NP zijn dan ook vaak gekozen decors voor deze avonturen. Wie weet spot je wel een grizzly!

 

Iets noordelijker vind je de Yukon met zijn vele wildernisrivieren die zich uitstekend lenen voor een kajakavontuur. Vancouver is de perfecte uitvalsbasis voor wie een laatste stop in de beschaving wil maken vooraleer de wilde natuur in te trekken.  Cultuurliefhebbers zullen eerder het oosten van Canada voor hun rekening nemen. Steden als Montréal en Toronto hebben altijd al reizigers geïnspireerd en wie de tijd neemt om in de vele wijken van deze metropolen te dwalen zal merken dat dat meer dan terecht is. Vergeet tijdens je rondreis in het oosten zeker niet de Niagara Falls te bezoeken! Wie nog een datum zoekt voor zijn reis kan misschien rekening houden met de vele muziekfestivals dat het land rijk is. Zo is er in april de muziekweek in Toronto en zijn er in de zomermaanden verschillende muziekfestivals. Filmliefhebbers wonen wellicht liever het filmfestival in april bij.

canada

Met de auto doorheen het diverse Canada

 

Canada is een favoriete bestemming voor wie er van houdt om een wagen te huren en de omgeving via de verschillende wegen te verkennen. Een panoramische autoroute vinden is niet zo moeilijk met de prachtige natuur die het land te bieden heeft. De Sea to Sky autoroute leidt je van de stad Vancouver, nabij de oceaan, naar het skigebied Whister en brengt je dus letterlijk van de zee naar de bergen. Hiervoor hoef je nog niet eens zo ver te rijden want de route op zich bedraagt slechts 125 kilometer waardoor je dit als een erg leuke en variërende daguitstap kunt doen.

 

Hoe vaak krijg je een goed zich op gletsjers? En dat dan nog in de zomer? We weten het antwoord wel: niet vaak. De Icefields Parkway in Alberta maakt hier echter een eind aan. Deze route verloopt van Jasper naar Banff en is door zijn begin- en eindpunt de moeite op zich, maar zal je toch een aantal keer doen stoppen onderweg. De zichten op de vele bossen, watervallen en met sneeuw bedekte pieken van de Rockies zijn dan ook uitzichten die je maar al te graag vastlegt met je camera. Wie veel tijd heeft kan de langste autosnelweg ter wereld afleggen. Met 7800 kilometer is de Trans-Canada Highway de ultieme Canadese roadtrip.