boston

Beoordelingen

Auto huren in Boston

 

Ga je binnenkort naar het buitenland op vakantie en wil je daar graag een auto huren? Zorg er dan nu voor dat je bij een betrouwbare aanbieder je auto gaat huren. Als je naar Boston op vakantie gaat, dan is het alleen maar fijn als je daar zorgeloos kunt rijden. Dit kan alleen wanneer je een betrouwbare auto hebt. Deze kan nu gehuurd worden bij Autohurenbuitenland. Bij Autohurenbuitenland wordt samengewerkt met achthonderd bedrijven in meer dan 160 landen. Hierdoor kun je altijd de juiste auto vinden op de juiste plaats, ook in Boston. Als je hier volgende week naar toe gaat en je wil vanaf de luchthaven een auto klaar hebben staan om bijvoorbeeld naar je hotel te rijden, dan kan dat geregeld worden.

 

Een auto huren, de mogelijkheden

 

Het voordeel van Autohurenbuitenland is dat je online een auto kunt huren! Als je nu al weet wanneer je op vakantie gaat naar Boston, dan kun je je huurperiode alvast online vastleggen. Je kunt het altijd nog snel wijzigen of annuleren. Om een auto te kunnen huren, heb je een debit- of een creditcard nodig. Als je je auto op gaat halen heb je namelijk een voucher nodig, zodat je aan kunt tonen dat je de auto hebt betaald. Daarnaast heb je ook een creditcard nodig die op naam staat van de hoofdbestuurder. Iedere bestuurder moet ook zijn of haar volledige en geldige rijbewijs meenemen en minimaal twaalf maanden in het bezit zijn van een rijbewijs (dit kan ook 24 maanden zijn). Soms worden er ook andere gegevens gevraagd, dus zorg dat je alles bij de hand hebt bij het huren van een auto in het buitenland.

 

Waarom huren bij Autohurenbuitenland?

 

Autohurenbuitenland werkt samen met ‘s werelds grootste online autoverhuurservice en daar kun jij nu ook gebruik van maken als je een auto gaat huren als je op vakantie gaat naar Boston. Er wordt namelijk samen gewerkt met toonaangevende verhuurders en daardoor worden je geweldige prijzen aangeboden op alle soorten auto’s, inclusief luxe auto’s, personenbusjes en automaten. Je kunt ook als je vragen hebt altijd contact opnemen met de klantenservice. De klantenservice is een meertalig callcenter en zij is zeven dagen per week geopend. Je krijgt hierbij de beste huurprijzen aangeboden, wanneer je maar wilt – waar je ook naar toe gaat. Redenen genoeg dus om zelf te ontdekken hoe fijn het is om op vakantie zelf rond te kunnen rijden. Het is namelijk erg fijn wanneer je zelf een land kunt verkennen. Doordat je de beschikking hebt over een eigen auto, wordt deze kans je nu aangeboden en kun je genieten van een heerlijke vakantie.

 

Meer informatie over auto huren

 

Wil je graag een auto huren voor je vakantie in Boston of wil je meer informatie over de beschikbare data’s? Dan kun je daarvoor nu een kijkje nemen op deze webpagina aan de linkerkant. Alle vragen kunnen direct gesteld worden en zo kun je zorgeloos een auto huren als je naar het buitenland gaat. Ervaar zelf de voordelen van een auto huren in het buitenland. Dat wordt een heerlijke reis!

Boston

 

Deze autovakantie start je in een van de oudste steden van de Verenigde Staten van Amerika. Boston staat bol van de historische gebouwen en voelt daardoor heel Europees aan. De belangrijkste bezienswaardigheden in de stad kan je zien tijdens een wandeling over de vier kilometer lange wandelroute genaamd de Freedom Trail. Deze start in het park Boston Common dat werd aangelegd in 1634. Hiermee is het het oudste park dat er te vinden is in Amerika. Nog in Boston vind je de eerste publieke school van het land: Boston Latin School waar Benjamin Franklin zelfs nog ooit student was. Hier in Boston maak je dus een indrukwekkende reis door de Amerikaanse geschiedenis. Eenmaal je alles erover weet, is het tijd om de huurauto in te stappen.

Waar kan je met je auto naar toe gaan vanuit Boston?

 

Van de stad kan je eerst even de natuur intrekken om te bekomen van die indrukken die je in Boston hebt opgedaan. En daarvoor zit je helemaal goed in de White Mountains National Forest. Dit nationaal natuurgebied herbergt een groot deel van de White Mountains, een bergketen die zich uitstrekt van de staat New Hampshire tot Maine. De naam White Mountains heeft de bergketen te danken aan de lichtgekleurde granieten rotsen die worden gekenmerkt door afgeronde toppen en diepe dalen. Hier vind je ook de de Presidential Range, bergen die vernoemd zijn naar Amerikaanse presidenten. Mount Washington is met z’n 1917 meter de hoogste berg van de White Mountains.

 

En dan gaan we terug de stad in, meer bepaald naar Cambridge waar je de immens bekende Harvard University kunt bezoeken. Neem deel aan een tour over de campus en ontdek hoe het leven is op een van de meest prestigieuze universiteiten van de wereld. Vanuit Cambridge rijd je verder naar Salem. Misschien doet de naam niet meteen een belletje bij je rinkelen, maar dit is de stad die voornamelijk bekend is geworden door de heksenvervolging in 1692. Dat het hier toen een hysterie van jewelste was ontdek je in het Witch Museum dat volledig gewijd is aan deze gruwelijke periode.

 

Breng een bezoekje aan Cape Cod of aan de stad Portland

 

Van heksenvervolgingen trek je naar iets rustigere oorden. Aan de zuidoostkust van Massachusetts vind je namelijk Cape Cod met z’n lieflijke vissersdorpjes en witte zandstranden. Het is dan ook een populaire vakantiebestemming voor de inwoners van Boston en zelfs van New York City. Rondom deze smalle strook land vind je ook tal van eilanden. Als je reist tussen april en oktober heb je zelfs de kans om walvissen voorbij te zien trekken. Maak je op voor vuurtorens, oude huizen, kleine haventjes en velden vol druiven en cranberry’s.

 

Wil je tot slot nog even switchen van staat? Dan moet je naar de stad Portland in de staat Maine rijden. Portland is het culturele en economische hart van deze staat en ligt direct aan de Atlantische Oceaan. Wandel over de promenade en geniet van het uitzicht over Casco Bay. Verder kan je hier heerlijk winkelen en tal van musea bezoeken.