Brussel, België

Beoordelingen

Auto huren in België

 

Ga je binnenkort naar het buitenland op vakantie en wil je daar graag een auto huren? Zorg er dan nu voor dat je bij een betrouwbare aanbieder je auto gaat huren. Als je naar België op vakantie gaat, dan is het alleen maar fijn als je daar zorgeloos kunt rijden. Dit kan alleen wanneer je een betrouwbare auto hebt. Deze kan nu gehuurd worden bij Autohurenbuitenland. Bij Autohurenbuitenland wordt samengewerkt met achthonderd bedrijven in meer dan 160 landen. Hierdoor kun je altijd de juiste auto vinden op de juiste plaats, ook in België. Als je hier volgende week naar toe gaat en je wil vanaf de luchthaven een auto klaar hebben staan om bijvoorbeeld naar je hotel te rijden, dan kan dat geregeld worden.

 

Een auto huren, de mogelijkheden

 

Het voordeel van Autohurenbuitenland is dat je online een auto kunt huren! Als je nu al weet wanneer je op vakantie gaat naar België, dan kun je je huurperiode alvast online vastleggen. Je kunt het altijd nog snel wijzigen of annuleren. Om een auto te kunnen huren, heb je een debit- of een creditcard nodig. Als je je auto op gaat halen heb je namelijk een voucher nodig, zodat je aan kunt tonen dat je de auto hebt betaald. Daarnaast heb je ook een creditcard nodig die op naam staat van de hoofdbestuurder. Iedere bestuurder moet ook zijn of haar volledige en geldige rijbewijs meenemen en minimaal twaalf maanden in het bezit zijn van een rijbewijs (dit kan ook 24 maanden zijn). Soms worden er ook andere gegevens gevraagd, dus zorg dat je alles bij de hand hebt bij het huren van een auto in het buitenland.

 

Waarom huren bij Autohurenbuitenland?

 

Autohurenbuitenland werkt samen met ‘s werelds grootste online autoverhuurservice en daar kun jij nu ook gebruik van maken als je een auto gaat huren als je op vakantie gaat naar België. Er wordt namelijk samen gewerkt met toonaangevende verhuurders en daardoor worden je geweldige prijzen aangeboden op alle soorten auto’s, inclusief luxe auto’s, personenbusjes en automaten. Je kunt ook als je vragen hebt altijd contact opnemen met de klantenservice. De klantenservice is een meertalig callcenter en zij is zeven dagen per week geopend. Je krijgt hierbij de beste huurprijzen aangeboden, wanneer je maar wilt – waar je ook naar toe gaat. Redenen genoeg dus om zelf te ontdekken hoe fijn het is om op vakantie zelf rond te kunnen rijden. Het is namelijk erg fijn wanneer je zelf een land kunt verkennen. Doordat je de beschikking hebt over een eigen auto, wordt deze kans je nu aangeboden en kun je genieten van een heerlijke vakantie.

 

Meer informatie over auto huren

 

Wil je graag een auto huren voor je vakantie in België of wil je meer informatie over de beschikbare data’s? Dan kun je daarvoor nu een kijkje nemen op deze webpagina aan de linkerkant. Alle vragen kunnen direct gesteld worden en zo kun je zorgeloos een auto huren als je naar het buitenland gaat. Ervaar zelf de voordelen van een auto huren in het buitenland. Dat wordt een heerlijke reis!

brussel

België

 

Frieten, bier en chocolade. Nee, deze specialiteiten zijn niet van Frankrijk, Duitsland of zelfs Zwitserland, maar kunnen allemaal op de rekening van dit kleine West-Europese land geschreven worden: België. Wie wandelt door een van de prachtige steden dat het land rijk is zal niet kunnen ontkomen aan de lekkernijen. En niet kunnen weerstaan wellicht ook. Maar waarom zou je? Niet alleen als je gastronomisch bent aangelegd is België de bestemming voor je. Wie houdt van politiek kan in Brussel het politieke centrum van Europa aanschouwen. De hoofdstad is een mix van beton en groen.

 

Steden als Antwerpen, Gent of zelfs het middeleeuwse Brugge liggen steevast op de route van heel wat reizigers die België doorkruisen. Meer dan terecht want alle drie zijn ze aangenaam om te bezichtigen, cultuur op te snuiven en te shoppen. Maar ook onder de Vlaamse velden ligt een donkere geschiedenis. Flanders Fields was immers het strijdtoneel van wereldoorlogen waarin miljoenen slachtoffers vielen. In de Westhoek zijn de begraafplaatsen uitgestrooid over het landschap als de assen van de soldaat zonder naam. Iedereen met interesse in de oorlogsgeschiedenis dient zeker Ieper te bezoeken met de Menenpoort en het Flanders Fieldsmuseum. Actieve reizigers zullen het eerder iets zuidelijker zoeken, in de Ardennen, waar het bosrijke en heuvelachtige gebied uitstekend leent om te wandelen, fietsen en zelfs te kajakken.

antwerpen

Met de wagen door België

 

België mag dan niet het grootste land zijn, toch zal je heel wat tijd verliezen met het verplaatsen. De trein is een dure optie waardoor een auto huren een betere keuze is voor wie een groot stuk van het land wil zien. Niet alleen is een auto huren in België beter voor je reisbudget maar je wint er heel wat vrijheid mee. Zeker wanneer je naar de Ardennen wil reizen is een wagen een echte must om er je te verplaatsen. Het uitgebreide wegennetwerk laat toe dat je in amper drie uur het land kan doorkruisen via de autosnelwegen.

 

Ook op toeristisch vlak is het gebruik van een auto een groot voordeel. Zo zijn er doorheen het land heel wat toeristische autoroutes die je langs de mooiste plaatsen van het gebied brengen.  Zo is er de Ypres Salient Autoroute die het verhaal vertelt van het front rond Ieper. Aan de hand van belangrijke bezienswaardigheden onderweg zoals het Tyne Cot Cemetery, het Memorial Museum Passchendaele en Hill 60 wordt je ondergedompeld in het verhaal van de Grote Oorlog. Maar naast deze route zijn er nog minstens vijf andere routes van 70 kilometer die je Flanders Fields doen verkennen. Een auto huren in België hoeft trouwens echt niet duur te zijn.

Steden België
Luchthavens België